To Avatar Course

ComProjCard-DUTCH

Translations: English, Deutsch

Altamonte Springs, Florida, 26 oktober 2009 - ‘Vrede op aarde, voor mensen van goede wil'. Meer dan alleen maar een vakantieslogan vormt deze uitspraak de basis voor een formule om de wereld te verbeteren door middel van het Compassie Project. Stel je eens voor dat een miljoen mensen doelbewust een meer compassievolle wereld creëren en ervaren en meer van goede wil zijn naar anderen. Zou zo'n project niet als vanzelf leiden tot een vreedzamer wereld?

 

Het Compassie Project werd gestart op donderdag, 22 oktober 2009 met de 1.500 deelnemers aan de Avatar Professional Cursus in Orlando, Florida. Harry Palmer, president van Star's Edge International, kwam met een eenvoudig plan om de toestand van de wereld te verbeteren.

 

"Laten we zorgen dat de mate van compassie op de planeet toeneemt door één miljoen Compassiekaartjes uit te delen aan vreemden," zei Palmer.

Op de Compassiekaart staat een kopie van de Compassieoefening, één van de dertig oefeningen uit Palmer's boek ReSurfacing®: technieken om bewustzijn te verkennen. Verkrijgbaar op www.avatar.nl.

Meer dan 100.000 deelnemers aan de Avatar Cursus hebben positieve resultaten ervaren door de Compassieoefening te doen in het eerste, tweedaagse deel van de cursus.

Palmer zei verder: "In ruil voor de paar minuten die iemand aan deze oefening besteedt, kan hij of zij zich soms uren of zelfs dagenlang een stuk vrediger voelen. Boosheid en stress kunnen er heel snel mee verdwijnen."

compassion_cards

De Compassiekaart is vertaald in elf talen en geeft vijf stappen die iedereen kan doorlopen om meer compassie te creëren en te ervaren. Door het op te starten voordat het vakantieseizoen begint, is het Compassie Project een geschenk voor mensen over de hele wereld. Het is een bewezen manier om vrede op aarde te creëren - één persoon per keer.

Ga naar www.TheAvatarCourse.com/compassion voor meer informatie over het Compassie Project.

De Avatar Cursus training werd ontwikkeld in 1986 en wordt in 21 talen gegeven door gelicenseerde Avatar Masters in 71 landen. Mensen die de cursus gedaan hebben zeggen dat ze minder stress hebben, zich gelukkiger voelen en succesvoller zijn bij het realiseren van hun doelen. Ga voor een nieuwsbrief naar: www.TheAvatarTimes.com

OVER STAR'S EDGE INTERNATIONAL - Star's Edge International publiceert boeken, video's, online materiaal en een reeks ervaringsgerichte cursussen die de deelnemers begeleiden bij en door diepgaande veranderingen. De onderneming werd opgericht in 1986 en is wereldwijd actief.
Avatar®, ReSurfacing® en Star's Edge International® zijn geregistreerde handelsmerken van Star's Edge, Inc.

 

Find us on
Facebook

Round FBlogo

Explore and understand the relationship
between your beliefs and your experiences.Round AvatarTimes

Personal Stories & Insights
from Avatar Students

Round Success